Maul Logo
0

Rólunk

Az Ars Bor etica:

Én nem állok meg, nem ülök le, nem alszom el, nem fordulok vissza.
Én nemet mondok arra a szándékra, amely mozdulatlanságra ítél, megköt, korlátoz. És igent mondok, mindig igent, bármilyen csüggedt vagyok, arra, ami megsokszoroz, ami előre lök, ami arra kényszerít, hogy többet tegyek, mint ami elég vagy szükséges, és többet, mint amivel a többiek megelégszenek.

És igent mondok mindenre, ami arra sarkall, hogy harcoljak a megszokás, a belenyugvás, és az öregedés szomorúsága ellen.
Vallom: ha legyőzzük jámborságunkat a nemzet, a kor iránt, ha nem félünk a botránytól, a közvéleménytől, megteszünk mindent egy új faj születésének érdekében.

Én az vagyok aki beleveti magát a felfedezésekbe, nem törődve a veszéllyel, nem bíbelődve múltbéli emlékekkel.

Nem azt keresem, amit már mások megtaláltak, nem fogadok el készen kapott gondolatokat, nem ragaszkodom semmiféle divathoz vagy sémához.

Mindig a szívemre hallgatva keresem, kutatom a borban élő elementáris varázslatot.

Boraink
Maul Zsolt

Maul Zsolt

Születtem 1979-ben, Siklóson. Életutamat már gyermekkoromtól a szőlő szeretete határozza meg.Szüleimtől, nagyszüleimtől tanultam a szőlő művelését, a bor készítését, szeretetét.


Bár tanulmányaim elsősorban pénzügyi területre koncentrálódtak, mindvégig meghatározó szerepet játszott életemben a villányi borvidék szeretete. Később, már felnőtt fejjel végeztem el a Teleki Zsigmond Szakképző Iskolát. Borászként dolgozom a mai napig, folyamatosan képzem magam itthon és külföldön egyaránt.


A hagyományos kézműves borkészítést részesítem előnyben, felhasználva nagyszüleim és szüleim tapasztalatait, természetesen a 21. század borászati technológia alkalmazásával.

Boraim igen egyedi stílusúak,kedvenc fajtáim pedig a francia fajták, Merlot, Cabernet Sauvignon, ill. a Cabernet Franc.

Vásároljon egyenesen a borásztól!

Webshop

Maul Zsolt Pincészete

7773 Villány, Baross G. u. 73/b.
+36 20 284 02 06
maul@maul.hu
Maul Pince 2.0

Lator Vendégház

7773 Villány, Baross G. u. 129.
+36 72 492 517
maul@maul.hu

© 2021 Maul Zsolt Pincészete • Minden jog fenntartva!