Maul Logo
0

Présbár és Bortrezor

Vár a Lator - Présbár

Szeretettel invitállak Téged és Családodat a Maul Lator - Présbárba, Villányba.

Kis pihenőházunk egy tündéri szőlőskert közepén található, elszeparáltan, mégis kényelmes közelségben a faluhoz. Kényelmesen négy fő befogadására alkalmas, de akár egy kisebb baráti társaság is elférhet, hisz a nappaliban, a kihúzható kanapén is remekül lehet két főnek pihenni. A nappaliban egy pezsgőfürdős kád vár, ha romantikáznál egyet egy pohár Latorral a kezedben, az udvaron egy forró vízzel teli Erdélyből származó hangulatos dézsafürdő és egy négy fős szuper finn szauna áll a rendelkezésedre. Természetesen a szaunához mesés illóolajokat használhatsz, hogy teljes legyen a feltöltődés. A szauna után egy kellemes kerti zuhany gondoskodik az élmény teljességéről.

Az udvaron lehet a kis fatüzelésű grillen sütögetni, de bográcsot is a rendelkezésedre tudunk bocsátani. Egy kellemes, teljesen felszerelt konyha is található a Présbárban.

Az emeleti két hálószoba pici ugyan, de nagyon hedonistás, kellemes, puha franciaágy, finom ágynemű és illatos törölközők várnak... Ha szeretnéd magadat, a kedvesedet, a családodat kényeztetni egy picit a nehéz napok után vagy csak buliznál egy picit szűk baráti körben egy pár üveg Lator társaságában, akkor hívj bátran! Maul Zsolt és csapata segít, hogy felejthetetlen legyen az élmény....
Mindannyiunkra ráfér egy kis könnyedség!

Szeretettel:
Maul Zsolt

Szállás foglalás:
0620 467 0000
Szekeres Réka

Bortrezor

A Maul Présbár pincéjében elkészültek bortrezorjaink. Amennyiben szeretnél magadnak egy ilyet, kérünk írj a maul@maul.hu email címre vagy hívd Zsoltot.

Maul Zsolt
06204040795

Szobafoglalás

Foglalja le szobáját most vendégházunkban és élvezze a direkt foglalás előnyeit!
Foglalás

Vásároljon egyenesen a borásztól!

Webshop

Maul Zsolt Pincészete

7773 Villány, Baross G. u. 73/b.
+36 20 284 02 06
maul@maul.hu
Maul Pince 2.0

Lator Vendégház

7773 Villány, Baross G. u. 129.
+36 72 492 517
maul@maul.hu

© 2021 Maul Zsolt Pincészete • Minden jog fenntartva!